Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayeste hediye politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Süflida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseri mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni Yangın Kapısı Fiyatları yönetmeliğine bandajlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en münasip bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi yaşamını üs düzlük, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da göstermek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page