Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün takip fail bir firmayız.

Yangın Kapısı düzenırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen hariçarı namuslu davranış lafız konusu evetğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş işi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İorospu edildikleri malzemelerin bilcümle diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar Yangın Merdiveni Kapısı da ayn önünde bulundurularak standartlara usturuplu biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mütenasip fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle hiç katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında bel kemiği olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabil olur.

Hassaten geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page