Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada köstek olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler midein meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı yerine çatı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran derunkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna rabıtlı olarak elan ehven olmaktadır.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Olası yangın veya rastgele bir ateş durumunda binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları örgülmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin konum önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken gayrı taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en oylumlu yararı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile koskocaman binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu Yangın Merdiveni Kapısı da getirilmiştir.

Report this wiki page